چهارشنبه 25 شهريور 1405 - Wed 16 Sep 2026
  • مخبر: امید همچنان در جان مردم ایران زنده است

  • پیروزی امید ایران مقابل امارات در بازی‌های آسیایی

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۵ شهریور

  • مقصر اصلی گرانی گوشت در بازار کیست؟

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۲۵ شهریور

  • ظریف با یک طرح نخ‌نما شده به دنبال جلب رضایت غرب

  • اعجاز قرآنیِ فرزندان أویس و حیرت جهانی+ فیلم

  • جزئیات برگزاری رزمایش «جان‌فدا» در تهران + مسیر

  • پیام فرمانده کل سپاه در پی ترور مولوی شهید یوسف گرگیج

  • ورود عراقچی به پکن و دیدار با همتای چینی / فیلم

  • آخرین تحولات نبرد در جبهه یمن/ انصارالله جنگنده‌های متجاوز عربستانی را فراری داد+ عکس و فیلم

  • تنگه هرمز، منطقه ممنوعه برای قلدری‌ها

  • رونمایی عطریانفر از «مدیر درجه یک» اصلاح‌طلبان

  • پشت پرده تخریب‌ها علیه قوه قضائیه؛ هدف‌گیری امنیت ملی در شرایط جنگی

  • جای آن است که خون موج زند در دل لعل!

  • تشییع قربانیان آتش‌سوزی و شورش در زندان کوبانی / عکس

  • پشت‌پرده شایعه قتل در هتل اسپیناس

  • انفجار شدید یک کارخانه نمک در مکزیک / فیلم

  • سنگین‌ترین ضربه‌های نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس / نقل و انتقال سرخ پوشان به تراکتور

  • بورس رکورد شکست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 225543
    تاریخ انتشار: 09/اسفند/1399 - 17:05

    پیشنهاد تعطیلی خوزستان هنوز مطرح است/انفصال ازخدمت روسای اداراتی که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند

    خوزستان روند بروز بیماری در خوزستان در آغاز سومین هفته از خیز جدید، همچنان افزایشی است و وزارت بهداشت نسبت به وضعیت بحرانی خوزستان هشدار داده است؛ ظرفیت بیمارستان‌ها رو به تکمیل و تعداد بیماران نیازمند بستری در حال افزایش است.

    پیشنهاد تعطیلی خوزستان هنوز مطرح است/انفصال ازخدمت روسای اداراتی که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا؛ خوزستان روند بروز بیماری در خوزستان در آغاز سومین هفته از خیز جدید، همچنان افزایشی است و وزارت بهداشت نسبت به وضعیت بحرانی خوزستان هشدار داده است؛ ظرفیت بیمارستان‌ها رو به تکمیل و تعداد بیماران نیازمند بستری در حال افزایش است.

    مسئولان بهداشتی و درمانی و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با تاکید بر لزوم قرنطینه خوزستان، خواستار لاک داون و تعطیلی گسترده برای کنترل ترددها و مدیریت بیماری و جلوگیری از گسترش هر چه بیشتر شیوع ویروس شده‌اند.

      در هفته گذشته تقاضای قرنطینه خوزستان با دلایل مطرح‌شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دو بار توسط استاندار خوزستان به ستاد ملی مقابله با کرونا ارسال شد؛ خواسته‌ای که با آن موافقت نشد. این در حالی است که بنا به گفته رئیس مرکز بهداشت خوزستان، موارد ابتلا به ویروس کرونا در استان، ۷۴ درصد نسبت به هفته گذشته افزایش داشته است؛ موارد بستری نیز در مقایسه با هفته گذشته، حدود ۹۰ درصد افزایش و موارد مرگ نیز حدود ۴۵ درصد در مقایسه با هفته قبل افزایش داشته است.

    رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز:

    پیشنهاد تعطیلی خوزستان هنوز به عنوان مطالبه ما مطرح است

    رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: هنوز پیشنهاد لاک داون دو هفته‌ای خوزستان، به عنوان یک مطالبه از سوی ما مطرح است.

    دکتر مهران احمدی‌بلوطکی اظهار کرد: در چند روز اخیر مراجعه به مراکز منتخب در غرب اهواز به ثبات نسبی رسیده است اما هنوز بار مراجعه بالا است و باید ببینیم در روزهای آینده، وضعیت چگونه خواهد بود.

    وی افزود: در حال حاضر در غرب اهواز روزانه حدود ۲ هزار تست PCR و رپید انجام می‌شود و حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد نمونه‌ها مثبت می‌شوند یعنی از هر ۲ هزار تست، ۵۰۰ تا ۶۰۰ نمونه مثبت هستند.

    احمدی‌بلوطکی گفت: وضعیت ثبات نسبی مراجعات به مراکز بهداشتی، ماحصل اعمال محدودیت‌های تقریبا نصفه و نیمه است و انتظار می‌رود اعمال محدودیت‌ها ادامه یابد.

    وی تصریح کرد: هنوز پیشنهاد لاک داون دو هفته‌ای خوزستان، به عنوان یک مطالبه از سوی ما مطرح است.

    استاندار خوزستان خبر داد

    انفصال از خدمت روسای اداراتی که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند

    استاندار خوزستان از صدور حکم سه ماه انفصال از خدمت برای روسای ادارات و سازمان‌هایی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند، خبر داد.

    قاسم سلیمانی‌دشتکی در ستاد مدیریت کرونا در خوزستان که امروز (۹ اسفندماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، با تاکید بر لزوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی توسط ادارات و نصب پلاکاردهایی در ورودی ادارات، اظهار کرد: همه ادارات ملزم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی هستند و از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا به اینجانب اختیار داده شده تا اگر ادارات یا سازمان‌هایی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند، نخست مسئول اداره توبیخ شود و در صورت تکرار تخلف و عدم رعایت پروتکل‌ها، به هیات تخلفات ارجاع داده شود.
     وی افزود: در صورتی که این تخلف رخ دهد، برای رئیس اداره یا سازمان متخلف حکم سه ماه انفصال از خدمت صادر می‌شود.

    استاندار خوزستان بیان کرد: با توجه به تعطیلی بازار، انتظار می‌رود که بانک‌ها به کسبه مهلت دهند و چک‌های اصناف را برگشت نزنند. برای پرداخت مالیات نیز به کسبه فشار وارد نشود.

    سلیمانی‌دشتکی ادامه داد: اینجانب و هیچ کدام از معاونین و مدیران ستادی استانداری و فرمانداران، حق دریافت کمک مالی از سازمان‌ها، شرکت‌ها و نهادها را نداریم. در عین حال باید این ارگان‌ها به مسئولیت‌های اجتماعی خود عمل کنند.

    وی بیان کرد: مدیرانی که پاسخگوی مشکل یا مساله حوزه خود نباشد، باید در رسانه‌ها به مردم معرفی شوند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما